Meld u aan als vrijwilliger

Ben jij die persoon die het verschil kan maken? 
Ben jij de vrijwilliger van BD Medical Group  die te vinden is op verschillende evenementen. Tijdens deze evenementen bieden wij medische hulp bij allerlei ongevallen en situaties.

Ons doel is om hoogopgeleide evenementen hulpverleners op de juiste evementen te plaatsen. Ons specialisme ligt ook bij de ontwikkeling en bevordering van de kennis en kunde van al onze vrijwilligers. 

Wat kan je van ons verwachten, je krijgt de beste opleidingen en materialen tot je beschikking! Als vrijwilliger kan je binnen onze organisatie elke opleiding volgen die wij aanbieden. 

Wordt nu evenementen hulpverlener en je krijgt binnen 3 maanden je opleiding tot First Medic Responder, mocht de opleiding te hoog gegrepen zijn, geen probleem RvEHD Medic Responder® is een niveau lager en heeft een assisterende functie, je kant daarna altijd doorstromen tot First Medic Responder.

U leert wat u kunt betekenen voor uw medemens, niet alleen tijdens evenementen, maar ook in andere situaties, zoals op het werk, thuis of in de speeltuin. U heeft dan de mogelijkheid om anderen te helpen!

Meld u nu aan en versterk ons enthousiaste team! U bent niet alleen verzekerd van een leuke tijd maar u leert ook de basisbeginselen van levensreddend handelen.