Basic Life Support (BLS)

De meeste mensen kennen BLS als reanimeren. Iedereen kan leren reanimeren. BDMSG biedt een training van ongeveer 4 uur waarin u leert hoe u iemand met een circulatiestoornis (hartstilstand) op de best mogelijke manier kunt helpen. Met de vaardigheden die u tijdens deze cursus leert, kunt u de kans op overleven van een slachtoffer met hartfalen aanzienlijk vergroten. De instructeur leert u een aantal te doorlopen stappen wanneer u geconfronteerd wordt met een slachtoffer van een hartstilstand. U leert het slachtoffer te beademen en borstcompressies (hartmassages) te geven. Ook leert u een Automatische Externe Defibrillator (AED) te gebruiken. De AED kan het hart van het slachtoffer een kleine elektrische schok geven, welke het hart mogelijk weer op gang helpt. Met behulp van de AED geeft u het slachtoffer een nog grotere kans te overleven.

Bedrijfshulpverleners en mensen die een cursus Eerste Hulp volgen, leren reanimeren meestal als integraal onderdeel van de opleiding.

 

Ben jij die persoon die het verschil kan maken? 

Ben jij de vrijwilliger van BD Medical Group  die te vinden is op verschillende evenementen. Tijdens deze evenem...

Lees meer

Vacature parkeersteward / Event verkeersregelaar

Ben jij die persoon die het verkeer in goede banen kan leiden, heb jij inzicht hoeveel auto, bussen ergens geplaatst kunnen wor...

Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.