Verhuur

7S+ inclusief netwerk, data & service/onderhoud 

U kent het wel als organisatie dat u wel eens tegen communicatie problemen aanloopt, u kunt denken aan o.a.

 • Lange afstandsproblemen, meeste digitale/analoge (VHF, UHF, PMR) bieden meestal een maximale afstand van 2-5 km op open veld, in bebouwde gebieden is dit maar minimaal. Tevens dient u voor sommige frequenties een vergunning aan te vragen! 
 • Geen overzicht waar uw personeel zich bevind, geen centraal communicatie punt.

Onze unieke portofoon oplossing met communicatie software biedt de volgende oplossingen o.a.

 • Geen afstandsbeperking meer 
 • Landelijke dekking
 • Europese dekking 
 • Wereldwijde dekking als netwerk dit toelaat (providers)
 • GPS tracking en monitoring 
 • Meldkamer solution 
 • Nood melding
 • Body Cam functie 
 • Live meekijken en luisteren

Dankzij onze samenwerking met KPN® (het best geteste netwerk van Nederland) bieden wij de ultieme dekking in geheel Nederland via het 2G/3G/4G netwerk in samenwerking met KPN® nu 1 GB-data communicatie aan.

Door alle samenwerkingen bieden wij verschillende communicatie pakketten aan voor de ultieme portofoon ervaring vanaf €18,- per maand, inclusief data en verzekering, garantie/onderhoud binnen 24 uur in geheel Nederland. 

Communicatie pakket kunt u huren of kopen. 

Wilt u meer informatie of wilt u het communicatie pakket uitproberen voor 7 dagen, maakt dan een afspraak met een van onze verkoopadviseurs.


De portofoon is uitgerust met gps, een 5.0Mp achter camera en voor camera en een extra zware 4000Mah li-ion accu voor lang gebruik. Gebruik tijd met deze accu is gemiddeld ca 16 uur, stand-by tijd ca 96 uur. Dankzij het Android besturing systeem en de 2.4 inch helder full color touchscreen display is dit toestel zeer makkelijk in de bediening. Dit toestel is zowel portofoon met grote PTT (Push to talk) button, Smartphone en telefoon in een. 

Enige leverancier

Doordat we in Nederland en Europa de enige leverancier zijn van de nieuwe ontwikkelde software voor Push to Talk en IP-communicatie bieden wij de ultieme service op dit gebied.

Levering

Wij leveren met onze portofoons eventueel een meldkamer software dat direct zonder problemen kan communiceren met de aangesloten portofoons. U ziet altijd via gps waar uw medewerkers zijn. 

Is er gevaar voor uw medewerker kunt u direct mee kijken via een livestream beeldbellen, maar gewoon beeldbellen onderling tussen de portofoons is ook een optie.

2G/3G/4G/Wifi

Door dit multifunctionele portofoon is het eenvoudig om een directe en stabiele communicatienetwerk op te stellen voor al uw medewerkers wereldwijd, zolang er 2G/3G/4G en/of wifiverbinding is.

Service en garantie

Met onze service en garantie nemen wij alle zorgen uit handen. Als service bieden wij 24 uur service overal in Nederland, werkt uw portofoon niet, geen probleem, ons team van specialisten staan altijd voor uw klaar. Is uw portofoon defect door fabrieksfouten, krijgt u direct een nieuwe 3 jaar garantie. Heeft u uw portofoon van hoger dan 1 meter laten vallen en heeft u een aanvullende garantie pro pakket, dan ontvangt u binnen 6 uur een nieuwe.

Dekking

Deze portofoon heeft gegarandeerd overal in Nederland een dekking binnen en buitenshuis, uitgezonderd bunkers of diepe kelders tenzij ze uitgerust zijn met wifi.

Netwerk

Onze portofoons maken gebruik van het beste data/mobile netwerk van KPN, waardoor we overal de ultieme dekking bieden voor elke gebruiker.

Werk u veel indoor, dan stellen wij uw portofoon ook in op wifi voor een ultieme indoor dekking.

Wat bieden wij aan:

Wij verhuren/verkopen/lease de ultieme mobiele oplossing op gebied van portooncommunicatie en meldkamer functie.

Hoe ziet een meldkamer eruit, dit is voor geïnstalleerde software op een laptop/tablet, die ingebouwd is een stoot/waterdichte koffer met 4G data verbinding, voor snellere communicatie is een LAN verbinding het optimale. 

De dispatch console (meldkamer) kunt u onbeperkt groepen aanmaken en portofoons toevoegen. Wilt u bijvoorbeeld groep voor EHBO, beveiliging, Horeca, management is dit allemaal mogelijk. Elke groep heeft zijn eigen communicatie groep, wilt u iemand uit groep EHBO met groep beveiliging laten communiceren kunt u dit makkelijk regelen via de meldkamer. Meer vragen neem gerust contact met ons op.

Verhuurovereenkomst

Huren vanaf €2,5,- p.st. per dag, incl. 1 GB data, excl. oortjes

 

Prijzen zijn altijd exclusief btw en inclusief bezorgservice en standy service

Basis verhuur optie:

 • 10x 7S+ portofoon + 1GB Data per portofoon
 • 1x koffer met meldkamer optie
 • 24 uurslevering in Nederland besteld voor 10:00

Offerte


Pro verhuur optie:

 • 30x 7S+ portofoon + 1GB Data per portofoon
 • 3x koffer met meldkamer 
 • 24 uurslevering in Nederland besteld voor 10:00

Offerte

Basis verkoop optie:

 • 10x 7S+ portofoon + 1GB Data per portofoon
 • 1x koffer met meldkamer
 • 24 uurslevering in Nederland besteld voor 10:00

Offerte

Pro verkoop optie:

 • 30x 7S+ portofoon + 1GB Data per portofoon
 • 3x koffer met meldkamer
 • 24 uurslevering in Nederland besteld voor 10:00

Offerte


 

Ben jij die persoon die het verschil kan maken? 

Ben jij de vrijwilliger van BD Medical Group  die te vinden is op verschillende evenementen. Tijdens deze evenem...

Lees meer

Vacature parkeersteward / Event verkeersregelaar

Ben jij die persoon die het verkeer in goede banen kan leiden, heb jij inzicht hoeveel auto, bussen ergens geplaatst kunnen wor...

Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.